Razmislite. Koliko je lakše puno bolje prodati vrijedan proizvod ili uslugu bilo kojeg kupca koji je već kupio nešto od vas u prošlosti koji je bio vrlo zadovoljan rezultatima u odnosu na traženje novog kupca?

Danas mi više ne možemo računati na poslovni svijet, tržište dionica ili potpuno novo, da bismo bili tamo za našu Zlatnu Goose Shop kad budemo spremni otići u mirovinu. Sigurnije vijesti, ima internet, resurs koji prošle generacije nisu imali. Internet daje prosječnim ljudima primjer koji bi bio i ja iskoristiti stvaranje bogatstva, nematerijalne koju smo ikada vidjeli. Jeste li spremni iskoristiti to?

Različite izmjene su: 100 dolara po satu omotnica; 500 USD za izdavanje obrazaca na personaliziranom računalu; ili kupnjom unaprijed izrađenog web mjesta i sjedeći desno dok promatrate ispunjavanje bankovnog računa.

Dakle, sada imam dosta velikog broja malih dohodovnih tokova – sve lijepo otkucavajući, donoseći mi sve veći plijen svaki dan; u potpunosti na automatskom pilotu. Da – u potpunosti bez ikakvog rada ne poštuje. Budući da se moj prihod znatno povećao – i nastavlja povećavati – sve bez posla praktički bilo koje vrste, shvatio sam da je neto legitimna Zlatna Guska u slučaju da znate da je koristite. Može, i hoće, položiti zlatna jaja za vas svaki dan postojanja.

Prema formuli vlastite web stranice kao vodič, pronađite program koji će biti komplementaran vašoj publici. Ne biste žGolden Goose Francyljeli imati partnerske veze s web stranicom obrtnika na web stranici za bicikliste Amerike. Naravno da ne! Međutim, veza s kućnom kožom mogla bi dobro vidjeti i tenisice s Golden Goose privlačnim vidicima za ljubitelje moto vikenda. Vaši posjetitelji web stranice bi vam zahvalili, a vi biste mogli biti sretni što ćete drugima učiniti program dok ćete zaraditi više prihoda.

Većina pravilo zlato kopači su preko druge strane staze su zapravo siromašni i održavati se bore s regulacijom. Odnos se obično završava brzo dok otkrije da ga upravo pripao za novac i da će se koristiti za dobivanje budale.

Pa nisam siguran za tebe, ali čini mi se da Golden Goose Superstarobivam većinu mojih najboljih ideja dok sam ja u kadi. I u ovom članku, pustiti ću vas u nekoliko malih tajni koje su napokon došle ako ste u nekim trenucima eureke – zabrinutost je mogla shvatiti i da možete lako zaraditi novac bez jedne stvar.